¿Qui som?

La Jove Associació de Musicologia (JAM Catalunya) preten ésser un lloc de trobada, un espai de comunicació. El que ens uneix en primer terme és la música i una manera especial de viure-la. En segon lloc, la joventut, que no té res a veure amb l’edat. Creiem que la musicologia jove és una passió per viure la música, sentir-la, llegir-la, ballar-la, interpretar-la. El que volem és tenir un lloc comú on poder compartir idees, debatre, opinar, pensar. Som joves, som estudiants, som nous profesionals, però creiem que la nostra tasca com a musicòlogues i musicòlegs no es limita a les universitats ni a l’acadèmia. Creiem que la música i la musicologia s’han de descubrir a fora de les aules, en el món, en la societat. La JAM Catalunya vol promoure la interacció i l’activitat conjunta dels i les joves musicòlogues i musicòlegs, com a éssers que pensen i opinen, sense la necessitat d’estar lligats i lligades a institucions, jerarquies i protocols. No cal tenir un títol, no cal demostrar cap coneixement que en pugui considerar especialitzat o indispensable. L’únic veritablement indispensable és tenir passió per debatre sobre música.

El projecte JAM

La Jove Associació de Musicologia és part d’una xarxa d’associacions que s’extén per tot l’Estat espanyol i que inclou les iniciatives  JAM Asturias, JAM Madrid i JAM Granada. A més d’aquestes associacions, la xarxa manté comunicació amb col·lectius de joves musicòlogues i musicòlegs d’altres comunitats autònomes que no estàn constituits amb el mateix nom (JAM…), però amb els que compartim objectius i enfocaments.

Encara que cadascuna de les associacions sigui totalment autònoma respecte a les altres, mantenim una comunicació constant especialment promoguda per l’esdeveniment anual de les Jornades de Joves Musicòlegs i Estudiants de Musicologia,  un espai creat per comunicar els interessos acadèmics a la comunitat nacional de joves musicòlegs i musicòlogues en format de congrès. Aquest esdeveniment te un historial de nou edicions realitzades a les diferents ciutats seus de les JAMs. 

Junta directiva actual (2016-2018)

Laura Mutgé Pi, presidenta. 
Paloma Gento de Celis, vicepresidenta. 
Daniel G. Camhi, secretari.
Marina Solés Martín, tresorera. 
Mireia Miralles Achell, vocal.
Júdit Pi Aloy, vocal. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s